IOCR Intruder Owners Club România

Aderare IOCR

      Dacă dorești să te alături membrilor comunității IOCR, trebuie în primul rând să îți dorești să faci parte dintr-o "familie" bazată pe prietenie și solidaritate. Orice posesor de Suzuki Intruder / Boulevard este bine venit in randul nostru !!! Poate dobândi statutul de membru activ al IOCR orice persoană fizică din ţară, interesată de realizarea obiectivelor Asociaţiei, capabilă de implicare în proiectele şi activităţile Asociaţiei.
      Pentru a deveni membru activ trebuie să completezi cererea de aderare (pdf). Aceasta se va printa, completa, semna, scana si transmite la adresa de e-mail office@iocr.ro, urmând ca să fie analizată și aprobată de către Consiliul Director. După completarea formularului de aderare si analizarea acestuia, vei fi contactat/ă (prin e-mail sau telefonic) în vederea stabilirii detaliilor pentru plata cotizației (datele bancare sunt prezentate în cadrul cererii de aderare) și pentru achiziția patch-urilor.
      Valoarea cotizației este de 15 RON / luna / membru (180 RON / an), aceasta sumă putând fi plătită semestrial sau anual prin transfer bancar, in contul clubului precizat pe cererea de aderare. Fiecare membru al clubului se obligă să achite taxa de aderare şi cotizaţia anuală, stabilită la începutul fiecărui an calendaristic. Neplata cotizaţiei anuale este considerată drept dezinteres pentru activitatea organizaţiei.

Cerințe obligatorii pentru aderarea la IOCR:
       - Trebuie să fii posesor legal al unei motociclete Suzuki Intruder / Boulevard (tu sau un membru al familiei tale);
       - Trebuie să fii posesor legal al unui permis de conducere categoria A.

Avantajele Membrilor IOCR:
       - Au dreptul de a purta însemnele clubului (patch-ul mare sau patch-ul mic, în funcție de dorința fiecăruia);
       - Au dreptul de vot în cadrul Adunarilor membrilor clubului;
       - Beneficiază de fondul de ajutorare al membrilor clubului, în cazuri de urgență.

      IOCR este o organizație non-profit, astfel sumele de bani vor fi primite sub formă de cotizație/donație și vor fi folosite în vederea constituirii unui fond de ajutorare a membrilor clubului în caz de urgență (accident, situații extreme) și exclusiv în vederea realizării obiectivelor propuse şi aprobate de către membrii IOCR. Totodată, pentru redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit realizat in anul 2017, puteți completa formularul D230, disponibil pe site în urmatorul link: Formular redirecționare 2%.

      Aderarea la IOCR nu implică nicio obligație din partea membrilor cotizanți, fiecare membru implicându-se în "viața" clubului atât cât își dorește și cât consideră că este necesar pentru promovarea intereselor clubului(din proprie inițiativă și pe proprie responsabilitate).

Principalele obiective ale IOCR sunt:
       - stimularea interesului și promovarea activitaților legate de motociclism, într-un mod responsabil;
       - creşterea standardelor de siguranţă în practicarea acestor activităţi, prin respectarea legilor în vigoare;
       - formarea unui colectiv unit, pasionat de modelele Suzuki Intruder / Boulevard, călătorii și distracție.

Scopul nostru principal este de a ne face prieteni printre posesorii acestor modele de motociclete, de a călători și de a ne simți bine împreună!

Site-ul IOCR îţi oferă în secţiunea Forum Club posibilitatea de a te înscrie si de a beneficia de experienţa si cunoştinţele membrilor activi, respectiv de a fi informat în ce priveste calendarul acţiunilor / întîlnirilor periodice ale membrilor clubului.

Formular de aderare preliminar la Intruder Owners Club Romania (câmpurile marcate cu * sunt obligatorii) - cererea in format PDF trebuie completată obligatoriu de către cei care doresc să devină membri activi ai clubului: