IOCR Intruder Owners Club România

Ce reprezintă IOCR

      Născut in 2012, din pasiune pentru motociclism și motociclete, Intruder Owners Club Romania este o comunitate creată pentru posesorii de motociclete Suzuki Intruder / Boulevard, indiferent de model (C, M, VS, VL, VZR). Ceea ce ne unește este camaraderia și pasiunea noastră pentru motociclism și motocicletele noastre.

      Aici este locul unde puteți găsi oameni pasionați sa-și conducă motocicletele, să le șurubaiască , să calatorească și să petreacă împreună cu camarazii. Orice posesor de Suzuki Intruder, indiferent de modelul deținut (M, C, VL, VS sau VZR), este bine venit și încurajat să ni se alăture! Nu contează unde vă aflați, avem membri activi din toata Romania.

      Intruder Owners Club Romania este o organizatie non-profit, fiind clasificată ca și Owners Club (OC). Orice ajutor primit din partea membrilor IOCR este un act de buna-credință și este considerat ca un act de caritate. Scopul nostru este de a ne face prieteni în lumea motociclismului, de a călători și de a ne simți bine impreună !

      În pagininile site-ului nostru puteți afla informații referitoare la modelele Suzuki Intruder/Boulevard, precum și detalii despre valorile noastre de club, interese și activități, dintre care va prezentam câteva, în rândurile ce urmează:
      1. IOCR nu are pretenții materiale / teritoriale în oricare dintre orașele în care exista reprezentanți de-ai săi.
      2. Patch-ul nostru nu ne introduce in categoria de RC, RG sau MC. Denuimirea și sigla sunt folosite doar în scop informativ despre Club și nu mai mult.
      3. IOCR ia de buna voie parte la activități specifice lumii moto și acceptă cu bucurie invitații din partea altor cluburi moto la astfel de activitati. Totodată, IOCR este dispus sa ajute și sa ia parte în organizarea de activități cu specific moto inițiate de alte cluburi din România.
      4. IOCR nu impune membrilor săi obligativitatea de purtare a patch-ului clubului, aceasta fiind o chestiune privată, în funcție de dorința fiecarui membru din club.
      5. În cadrul membrilor IOCR poate fi inclusă orice persoană posesoare de motocicletă Suzuki Intruder/Boulevard, chiar dacă sunt membri în alte organizații și cluburi moto, fie RC, RG sau MC.
      6. Intruder Owners Club Romania dorește să se alinieze cluburilor de posesori de motociclete Suzuki Intruder din întreaga lume, "organizații" foarte răspândite în Europa (Germania, Olanda, Italia, Belgia, Franta precum și alte țări), în Rusia, pe continentele Americane (S.U.A., Canada, Argentina) dar și în țara mamă (Japonia).